Υδρορροές

Yδρορροές  αλουμινίου

Οι πλέον συνηθισμένες υδρορροές που χρησιμοποιούνται τον τελευταίο καιρό.Το αλουμίνιο είναι  σημαντικό για  το χαμηλό του ειδικό βάρος, την υψηλή αντοχή του σε μηχανικές καταπονήσεις και την εξαιρετική αντοχή του στη διάβρωση. Οι υδρορροές  αλουμινίου είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και παράγονται σε 40 διαφορετικούς χρωματισμούς.

Οι υδρορροές  αλουμινίου  βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή και έχουν την δυνατότητα να παράγονται συνεχόμενες (μονοκόμματες), έχουν υψηλή αντοχή στον χρόνο και δεν σκουριάζουν.
Επίσης οι  υδρορροές  αλουμινίου είναι  ιδιαίτερα οικονομικές.

Ειδικά χαρακτηριστικά:

ΑΝΤΟΧΗ & ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ – ΤΕΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ – ΣΥΛΟΓΗ ΥΔΑΤΩΝ

 

Υδρορροές χαλκού

Οι υδρορροές χαλκού έχουν υψηλή αντοχή στην διάβρωση και μένουν ανεπηρέαστες στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας. O χαλκός είναι βιοστατικό στοιχείο, δηλαδή παρεμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών στην επιφάνειά του. Το χρώμα του χαλκού, σκούρο καφέ, το οποίο με τον χρόνο μεταβάλλεται σε πράσινο δένει αρμονικά με το περιβάλλον, ιδιαίτερα σε παραδοσιακούς οικισμούς. Οι   υδρορροές  χαλκού προσθέτουν αξία στην συνολική αισθητική των κτιρίων.

Ειδικά χαρακτηριστικά:

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΑΝΤΟΧΗ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ – ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ –  ΣΥΛΟΓΗ ΥΔΑΤΩΝ

 

Υδρορροές inox

Οι υδρορροές inox εκτός από την πολύ υψηλότερη αντοχή στην διάβρωση παρουσιάζουν επιπλέον και υψηλότερη μηχανική αντοχή, παρουσιάζουν επίσης χαμηλή θερμική αγωγιμότητα. Το Inox είναι το υλικό το οποίο αποτελείται από ατσάλι μαζί με άλλες προσμίξεις και στην ουσία δεν σκουριάζει, αλλιώς λέγεται stainless steel ή ανοξείδωτο ατσάλι. Οι υδορροές inox ταιριάζουν απόλυτα σε μοντέρνα κτίρια, προσφέρουν το κάτι παραπάνω στην αισθητική και δίνουν επιπλέον αξία στις κατασκευές σας.

Ειδικά χαρακτηριστικά:

ΑΝΤΟΧΗ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ – ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ – ΣΥΛΟΓΗ ΥΔΑΤΩΝ

Υδρορροές zinc

Οι υδρορροές zinc είναι ουσιαστικά υδρορροές από τιτανιούχο ψευδάργυρο. Ο ψευδάργυρος, με τη προσθήκη τιτανίου, αποκτά άριστες μηχανικές ιδιότητες και εξαιρετική διαμορφωσιμότητα. Οι υδρορροές zinc είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στη σύγχρονη αρχιτεκτονική, χάρη στο πολύ όμορφο γκρι χρώμα τους και την υπερδιπλάσια διάρκεια ζωής, σε σχέση με άλλες υδρορροές  προσομοιάζουσας αισθητικής. Μερικά  από τα πλεονεκτήματα των υδρορροών zinc είναι:   Η μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς συντήρηση, ευκαμψία κατά τη τοποθέτηση και  η δυνατότητα υλοποίησης ποικίλων αρχιτεκτονικών τεχνοτροπιών.

Ειδικά χαρακτηριστικά:

ΑΝΤΟΧΗ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ – ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ – ΣΥΛΟΓΗ ΥΔΑΤΩΝ

 

Υδρορροές γαλβανιζέ (Παραδοσιακές)

Οι γαλβανιζέ υδρορροές είναι ουσιαστικά οι πλέον παραδοσιακές υδρορροές με το κλασσικό γκρι μεταλλικό χρώμα, έχουν ιδιαίτερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, εύκολες στην τοποθέτηση λόγω της ευκαμψίας του υλικού. Οι γαλβανιζέ υδρορροές ταιριάζουν απόλυτα σε παραδοσιακά κτίσματα, τις συναντούμαι τακτικά σε πέτρινα κτίρια στα οποία προσδίδουν ξεχωριστή αισθητική.

Ειδικά χαρακτηριστικά:

ΑΝΤΟΧΗ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ  ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ – ΣΥΛΟΓΗ ΥΔΑΤΩΝ

Εσωτερικές υδρορροές

Η στέγη αποτελεί την πλέον σημαντική κατασκευή ενός κτιρίου, η σωστή της κατασκευή προσφέρει επιπλέον μόνωση. Η σωστή τοποθέτηση της υδρορροής εξασφαλίζει την ουσιαστική αποστράγγιση της στέγης και την προστασία ολόκληρου του κτιρίου από τις υγρασίες.

Η εταιρεία hydrocanal χρησιμοποιώντας ως υλικό το εύκαμπτο αλουμίνιο κατασκευάζει και τοποθετεί συστήματα εσωτερικών υδρορροών που ταιριάζουν απόλυτα στην στέγη σας και εξασφαλίζουν την μόνωση αλλά και την συλλογή υδάτων. Οι εσωτερικές υδρορροές τοποθετούνται μονοκόμματα από εξειδικευμένο συνεργείο.